Servicii conexe


Din dorința noastră de a fi cât mai prompți, bazându-ne în totalitate pe experiența noastră de peste 20 ani în prelucrarea și gestionarea documentelor, am creat atelierul mobil de prelucrare arhivistică DOCScan&GO.

DOCScan&GO sprijină, în cel mai eficient mod, activitatea celor care lucrează atât în cercetare și documentare judiciară, în special cabinetele de avocatură, precum și în alte domenii...

Citește mai mult

Servicii de scanare și digitizare profesională de carte, documente vechi și alte documente atipice!

Citește mai mult

Bazându-ne pe propria experiență în amenajarea și administrarea depozitelor noastre de arhivă, am integrat în serviciul SmartDEPO cele mai inteligente soluții:

Citește mai mult

Suportul fizic al documentelor (celuloza) și cernelurile utilizate pentru înscrisuri și/sau imagini sunt constituite din materiale de natură organică, degradabile în timp.

Condiționat de grija cu care a fost păstrat și conservat, documentul suferă numeroase transformări în timp, modificându-și textura, aspectul și culoarea, până la o degradare totală și ireversibilă.

Conștienți de starea fizică...

Citește mai mult

De aproape 60 de ani Loeff's Patent B.V. au dezvoltat sisteme durabile de arhivare ce economisesc timp, spațiu şi bani. De la golirea unui biblioraft plin de documente cu îndemânaticul Liftboy, până la construirea unei arhive complete, linia de produse garantează accesul rapid precum şi flexibilitate cu ajutorul soluțiilor simple, economice şi mai ales fezabile.

Cu ajutorul sistemului de fixare a cutiilor pentru...

Citește mai mult
Portofoliu de clienți