Prelucrare arhivistica DOCScan&Go


Prelucrare arhivistica DOCScan&Go

Din dorința noastră de a fi cât mai prompți, bazându-ne în totalitate pe experiența noastră de peste 20 ani în prelucrarea și gestionarea documentelor, am creat atelierul mobil de prelucrare arhivistică DOCScan&GO.

DOCScan&GO sprijină, în cel mai eficient mod, activitatea celor care lucrează atât în cercetare și documentare judiciară, în special cabinetele de avocatură, precum și în alte domenii informative.

De la ordonarea fizică a documentelor și marcarea elementelor de identificare pe coperte speciale de arhivă, până la documentul în formă digitală, procesele sunt executate cu mare acuratețe de către personal specializat arhivistic și autorizat în prelucrarea datelor cu caracter personal. Compania noastră este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, sub numărul 17824.

lines
Fotocopiere (scanare)

Fotocopierea documentelor se efectuează cu scannere de mare viteză, față-verso, auto – color, 300 dpi. Paginile albe sunt eliminate automat. Prin procesul automat de recunoaștere a caracterelor (O.C.R.), documentul digital este convertit în formatul PDF Searchable. Astfel, se pot executa căutări automate introducând anumite cuvinte în text. Fișierul este livrat pe CD, DVD, HDD, e-mail etc.

 - Prelucrare arhivistica DOCScan&Go
lines
Constituire și legătorie

Documentele sunt constituite în unități arhivistice (dosare), pe categorii de documente, pe ani și termene de păstrare. Acestea sunt ordonate în cadrul dosarelor cronologic, alfabetic, numeric sau tematic, iar după procesul de fotocopiere, dosarele sunt legate cu nituri de plastic, sfoară sau alonje de mare capacitate Loeff’s Patent. La cerere, efectuăm și numerotarea filelor din dosare, după sau înainte de procesul de fotocopiere.

 - Prelucrare arhivistica DOCScan&Go
lines
Inventariere și etichetare

Pentru a putea identifica documentele, operatorii înregistrează, în sistemul informatic de inventariere, următoarele date: creator, conținutul pe scurt al dosarului, date extreme, numărul de file, etc. Inventarul documentelor și eticheta inventar (autocolantă) sunt generate automat de către sistemul informatic ArhivManager – Stefadina.

 

 - Prelucrare arhivistica DOCScan&Go
Portofoliu de clienți