Scanare Digitizare documente Book Save


Scanare Digitizare documente Book Save

Servicii de scanare și digitizare profesională de carte, documente vechi și alte documente atipice!

lines
Scanarea

Scanarea cărților și a documentelor vechi reprezintă cel mai sigur mod prin care se protejează și se conservă obiectele de patrimoniu cultural-național, realizate pe suport de hârtie, pentru păstrarea lor în timp. Acest proces este posibil datorită echipamentelor profesionale speciale de scanare de carte, care redau imaginea exact, fără a face modificări asupra hârtiei, păstrând, în condiții optime, documentul original.

Pentru documentele istorice se folosește scanner-ul de rezoluție mare, de 35 milioane de pixeli, iar pentru cărțile transformate în cărți digitale, scanner-ul de carte de 8 milioane de pixeli este mai mult decât suficient.

 - Scanare Digitizare documente Book Save
lines
Procesare Digitală și O.C.R.

În funcție de scopul final al digitizării, tehnicienii noștri procesează imaginile la cea mai bună rezoluție pentru o vizualizare optimă și pentru căutare în conținut, tehnoredactare sau printare.

Prin procesul automat de conversie a imaginilor în caractere (O.C.R.), documentele sunt pregătite pentru utilizarea informativă.

 - Scanare Digitizare documente Book Save
lines
PDF Searchable

PDF Searchable este un format de fişier .pdf (Portable Document Format) și include în structura lui metadate fulltext peste imaginea scanată. Acest format permite căutarea informațiilor introducând anumite cuvinte din conținut. De asemenea, permite copierea textului pentru analiză și tehnoredactare.

Prin operațiunile de postprocesare (eliminarea fundalului), cartea în format PDF este optimizată (rezoluție/dimensiune fișier) pentru vizualizarea pe tabletă via Cloud.

Pentru Ebook Reader (carte digitală) avem posibilitatea să convertim în orice format.

Echipamentul de scannare – I2S BookScan Scanerul profesional de carte este proiectat pentru digitizarea rapidă a unui volum mare de file, permițând scanarea documentelor legate de format maxim 2x A3+ (max 25x37cm), la rezoluții până la 35 de milioane de pixeli.

 - Scanare Digitizare documente Book Save
Portofoliu de clienți