Sistemul Loeff’s


Sistemul Loeff’s

De aproape 60 de ani Loeff's Patent B.V. au dezvoltat sisteme durabile de arhivare ce economisesc timp, spațiu şi bani. De la golirea unui biblioraft plin de documente cu îndemânaticul Liftboy, până la construirea unei arhive complete, linia de produse garantează accesul rapid precum şi flexibilitate cu ajutorul soluțiilor simple, economice şi mai ales fezabile.

Cu ajutorul sistemului de fixare a cutiilor pentru documente şi containere, puteți să vă organizați rapid arhiva economisind până la 50% spațiu. Toate produsele Loeff's pot fi combinate, astfel, sistemul se va dezvolta întotdeauna împreună cu arhiva dumneavoastră.

Calitate înainte de toate
Datorită calității durabile a cartonului, cutiile pentru documente şi containerele de arhivare sunt puternice şi rezistente, alcătuind un sistem de arhivare solid şi stabil. Cartonul este un produs durabil şi este 100% reciclabil. Pentru instituțiile guvernamentale, notarii publici şi avocații care lucrează cu documente având un termen de păstrare mai mare de 10 ani, dispunem de o gamă completă de cutii în care se pot păstra documentele până la 200 de ani.

Soluţii personalizate
Sistemul de arhivare Loeff’s oferă o soluție adecvată pentru utilizarea personală, pentru firme mici şi mijlocii, pentru instituţii guvernamentale şi pentru multinaționale.

lines
Cu sistemul de arhivare Loeff’s, aveți lucrurile puse în ordine

Economiseşte spațiu
Spaţiul dumneavoastră valoros este utilizat în mod optim: documentele dumneavoastră intră perfect în cutiile Loeffs, care la rândul lor, intră perfect în containerele de arhivare.

 - Sistemul Loeff’s
lines

Economiseşte bani
Nu trebuie să cumpăraţi dulapuri scumpe sau rafturi. Cutiile de arhivare Loeff’s pot fi aranjate în funcţie de necesităţi. Acestea pot fi așezate una peste alta, una lângă alta sau spate în spate, formând tronsoane.

 - Sistemul Loeff’s
lines

Economiseşte timp
Puneți punct acestei munci de căutare neplăcute şi consumatoare de timp!
Datorită structurii ordonate a sistemului Loeff’s de arhivare, puteți merge direct la țintă!

 - Sistemul Loeff’s
Portofoliu de clienți