SmartDEPO


SmartDEPO

Bazându-ne pe propria experiență în amenajarea și administrarea depozitelor noastre de arhivă, am integrat în serviciul SmartDEPO cele mai inteligente soluții:

lines
Ecologic, Economic, Ergonomic

Containerele de arhivă Loeff’s Patent sunt concepute dintr-un carton special, proiectate exclusiv pentru depozitarea documentelor. Pot fi structurate modular, pe tronsoane, la înălțimi și lungimi diferite, pentru diverse tipuri de documente (A4, A3, bibliorafturi, dosare, etc).

Documentele sunt arhivate în condiții optime, indiferent de suprafața spațiului alocat arhivei.

 - SmartDEPO
lines
Sisteme de detecție și stingere a incendiilor

Vă oferim soluții tehnice diversificate pentru stingerea incendiilor, în funcție de mărimea zonelor de depozitare. Soluțiile noastre sunt special adaptate nevoilor fiecărui depozit, fără a avea efecte secundare și  impact negativ asupra obiectelor protejate:

– pentru spațiile mici de depozitare recomandarea noastră este instalarea dispozitivelor antiincendiu cu gaze inerte – cel mai modern sistem automat de stins incendiul – cu garanție 10 ani, care oferă protecție 10 metri cubi și nu necesită întreținere sau service.
– spațiile mari de depozitare necesită sisteme de stingere incendiu cu INERGEN, care au la bază principiul reducerii concentrației de oxigen în interiorul volumului, protejat sub nivelul de întreținere al combustibilului. După deversarea gazului INERGEN, persoanele aflate în incinta protejată pot respira confortabil, întrucât ușoara creștere a concentrației de dioxid de carbon mărește capacitatea hemoglobinei de a asimila oxigenul și de a-l transporta către țesuturi.
Este singurul gaz testat pe subiecți umani și, în consecință, acceptat oriunde în lume.

 - SmartDEPO
lines
Monitorizarea microclimatului din spațiile de depozitare

M2M Metrilog – este un sistem automat de măsurare și transmitere a datelor la distanță, prin rețeaua GPS. Acesta poate fi mobil sau fix. Traductoarele profesionale pentru temperatura și umiditatea relativă a aerului înregistrează, din 15 în 15 minute, valorile și le transmite automat, prin echipamentul de comunicație către serverul M2M Metrilog.

Prin intermediul portalului M2M Metrilog (www.metrilog.net) sau cu aplicația Instruments Metrilog, se pot vizualiza datele grafic sau analitic. Sistemul generează automat analize, statistici și alarme specifice.

Echipamentul poate fi alimentat de la sistemul de alimentare cu energie electrică sau din acumulatori încărcați din panoul solar.

 - SmartDEPO
Portofoliu de clienți