Termeni și condiții

INFORMATII GENERALE

Site-ul https://www.stefadina.ro este un website de prezentare administrat de catre STEFADINA COMSERV S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, Str. Baicului nr. 82, Corp C, et. 1, numar de ordine in Registrul Comertului J40/10695/1996, CUI RO9058944, reprezentata legal prin administrator dl. Mihai Nicolae (in cele ce urmeaza „Stefadina”).

Inainte de accesarea sau utilizarea site-ului https://www.stefadina.ro (denumit in continuare “Site”), va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile si politicile noastre.

DEFINIREA UNOR TERMENI

 “Utilizator” – orice persoana fizica sau orice persoana juridica avand sau nu scop lucrativ sau orice fel de entitate care aceseaza sau utilizeaza in orice mod Site-ul.

PREVEDERI GENERALE

Prin accesarea sau utilizarea Site-ului, Utilizatorul accepta in mod expres termenii si conditiile Site-ului, existententi la data respectica. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand de catre Stefadina fara informarea Utilizatorilor in acest sens, prin actualizarea continutului prezentei pagini. Din acest motiv sfatuim Utilizatorii sa consultate cu atentie, si in mod regulat, prezenta pagina.

Stefadina are dreptul de a restrictiona accesul anumitor Utilizatori la Site, in totalitate sau partial, daca considera ca in urma conduitei necorespunzatoare a acestora sau a activitatiilor desfasurate de acestia pe Site, Stefadina ar putea sa fie prejudiciat in orice fel.

Toate datele si/sau informatiile furnizate prin intermediul Site-ului, inclusiv dar fara a ne limita la cele care cuprind descrierea serviciilor sau a produselor (imagini, texte sau alte produse multimedia) reprezinta proprietatea Stefadina sau a altor terti, toate drepturile de proprietate intelectuala fiind rezervate. Este interzisa utilizarea in orice mod a oricarui element al Siteului fara acordul prealabil exprimat in scris de catre Stefadina sau de la proprietarul elementului respectiv. Datele, informatiile sau produsele multimedia mentionate mai sus sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si nu vor reprezenta o obligatie sau garantie contractuala implicita sau expresa a Stefadina.

 

CONFIDENTIALITATEA SI DATELE CU CARACTER PERSONAL         

Stefadina pastreaza confidentialitatea datelor si informatii pe care Utilizatorii le furnizeaza prin intermediul Site-ului. Divulgarea acestor informatii se va realiza doar in scopul prestarii serviciilor/vanzarii produselor si/sau in conditiile mentionate in mai jos in Termenii si conditiile Site-ului.

In cele ce urmeaza dorim sa va informam despre modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal furnizate de dvs atunci cand interactionati cu noi prin intermediul site-ul. De obicei, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel:

 • Cand este completat formularul de contact afisat pe site: adresa de e-mail, numele, prenumele si alte date cu caracter personal pe care le furnizati in CV-ul atasat (foto-video, telefon, data nasterii, nivelul educatiei, experienta profesionala, adresa alternativa de e-mail etc.), dupa caz;

Nu colectam/prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal furnizate de dvs sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru furnizarea si imbunatatirea serviciilor prevazute pe site.
 • Pentru marketing-ul serviciilor furnizate de catre noi.
 • Pentru exercitarea drepturilor si apararea intereselor noastre legitime.

Datele personale furnizate de dvs. cu caracter personal vor fi pastrate timp de maxim 2 ani. Totodata, aveti posibilitatea sa solicitati oricand stergerea oricaror date cu caracter personal, cu exceptia situatiilor in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime impun pastrarea in continuare a datelor respective.

In scopurile mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatorilor destinatari:

 • societatilor din cadrul acelasi grup de societati ca Stefadina;
 • furnizorilor de servicii de marketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societati cu care vom colabora in vederea atingerii scopurilor pentru care prelucram.
 • Altor autoritati publice, in cazul in care exista o asemenea obligatie legala sau este necesar pentru apararea intereselor noastre legitime.

Datele cu carater personal furnizate de dvs vor fi colectate/prelucrate pe teritoriul Romaniei. De asemenea, este posibil sa transmitem date personale ale dvs. anumitor persoane din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protective.

In ceea ce priveste protejarea si securitatea datelor cu caracter personal am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Drepturile dumnevoastra in legatura cu datele cu caracter personal furnizate:

 • Dreptul de acces la date, dreptul de accesare a datele furnizate sau a informatiilor privind natura, prelucrarea si divulgarea acestor date;
 • Dreptul la rectificarea datelor. dreptul la rectificarea datelor daca acestea nu sunt exacte;
 • Dreptul la stergerea datelor, dreptul la stergerea datelor atunci cand acestea nu se mai prelucreaza sau nu mai exista obligatia legala cu privire la pastrarea sau arhivarea acestora;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor.
 • Dreptul de a obiecta, dreptul la obiectie cu privire la prelucrarea datelor.
 • Dreptul la portabilitatea datelor.
 • Dreptul la retragerea consimtamantului.
 • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de supraveghere.

 

Pentru a-si exercita drepturile sau, dupa caz, pentru a-si retrage acordul atunci cand si-a dat consimtamantul, sau in masura in care ii sunt necesare informatii suplimentare sau clarificari, Utilizatorul le poate adresa pe email: office@stefadina.ro sau la adresa postala mentionata in partea introductiva a Termenilor si conditiilor, in atentia responsabilului pentru protectia datelor.

 

RASPUNDEREA

Stefadina nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice fel pe care utilizatorul le poate suferi in urma utilizarii/imposibilitatii de utilizare a site-ului, accesarii neautorizate a siteului, deteriorarii datelor utilizatorului sau in urma aparitii oricarei alte problema legata de serviciile/functionarea site-ului. De asemenea, Stefadina nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, sau pentru cele rezultate total sau partial din nefunctionarea Site-ului sau din imposibilitatea accesarii paginilor acestuia.

LEGEA APLICABILA

Termenii si conditiile Site-ului se supun legislatiei romane. In cazul neintelegerilor sau litigiilor, se va incerca solutionarea acestora pe cale amiabila in termen de maxim 30 de zile de la aparitia lor. Daca acest lucru nu este posibil in termen, litigiul se va solutiona de instantele competente material din Municipiul Bucuresti.

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la +4021.252.28.80.