Despre noi


Stefadina Comserv S.R.L. s-a înființat în anul 1996, având ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic (Cod CAEN 9101), conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996.

Astăzi, Stefadina Comserv S.R.L. a devenit unul din liderii pieței serviciilor care efectuează operațiuni specifice prelucrării documentelor de arhivă. Totul a fost posibil prin definirea clară a obiectivelor propuse încă de la înființarea Companiei, subordonate în mod constant performanței, profesionalismului, responsabilității calităţii muncii şi eficienței maxime. Diversificarea continuă a operațiunilor efectuate a contribuit la conturarea structurii actuale, așa încât Compania Stefadina Comserv S.R.L. îşi realizează complexa activitate într-o locație dotată tehnic la cei mai înalți parametri şi avizată de către Arhivele Naționale.

Dintre toate investițiile Companiei Stefadina Comserv S.R.L., cea mai valoroasă investiție este cea realizată în oameni. Am inițiat și formăm în continuare specialiști capabili în a găsi soluții care să răspundă problemelor actuale legate de managementul documentelor de arhivă. Instruirea permanentă este un concept european în care managementul Societății crede cu convingere că trebuie asimilat și pus în practică de angajații proprii.„Suma tuturor experienţelor în viaţă duce către înţelepciune. Produsul înţelepciunii este smerenia.”

„Talentul câștigă jocuri, dar lucrul în echipă și inteligența câștigă campionate.”

O echipă este puternică datorită oamenilor care o alcătuiesc, de aceea povestea noastră nu ar fi fost posibilă fără personajele care au contribuit încă de la bun început la desfășurarea evenimentelor. În cei 20 ani de experiență ai Societății Stefadina, numărul angajaților companiei a crescut până la 240 de persoane.

Compania Stefadina se poate mândri cu angajați dedicați, calificați, serioși și loiali.

 

Stefadina Comserv S.R.L., Companie specializată în managementul documentelor, prelucrarea și depozitarea arhivei, investește continuu în educarea pieței cu privire la beneficiile pe care managementul documentelor le poate aduce mediului privat și public. Compania și-a dezvoltat o rețea puternică de parteneri și este în continuă căutare de experți, recunoscuți în domeniul lor de activitate, dornici să se alăture în acest demers.

Portofoliu de clienți