Despre noi


Stefadina Comserv S.R.L. s-a înființat în anul 1996, având ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor specifice domeniului arhivistic (Cod CAEN 9101), conform Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 71, din 9 aprilie 1996 actualizată și în temeiul Instrucțiunilor privind activitatea de arhivă la creatorii și deținătorii de documente aprobate de conducerea Arhivelor Naționale prin Ordinul de zi nr. 217/23 mai 1996.

Astăzi, Stefadina Comserv S.R.L. a devenit unul din liderii pieței serviciilor care efectuează operațiuni specifice prelucrării documentelor de arhivă. Totul a fost posibil prin definirea clară a obiectivelor propuse încă de la înființarea Companiei, subordonate în mod constant performanței, profesionalismului, responsabilității calităţii muncii şi eficienței maxime. Diversificarea continuă a operațiunilor efectuate a contribuit la conturarea structurii actuale, așa încât Compania Stefadina Comserv S.R.L. îşi realizează complexa activitate într-o locație dotată tehnic la cei mai înalți parametri şi avizată de către Arhivele Naționale.

Dintre toate investițiile Companiei Stefadina Comserv S.R.L., cea mai valoroasă investiție este cea realizată în oameni. Am inițiat și formăm în continuare specialiști capabili în a găsi soluții care să răspundă problemelor actuale legate de managementul documentelor de arhivă. Instruirea permanentă este un concept european în care managementul Societății crede cu convingere că trebuie asimilat și pus în practică de angajații proprii.Stefadina Comserv S.R.L., Companie specializată în managementul documentelor, prelucrarea și depozitarea arhivei, investește continuu în educarea pieței cu privire la beneficiile pe care managementul documentelor le poate aduce mediului privat și public. Compania și-a dezvoltat o rețea puternică de parteneri și este în continuă căutare de experți, recunoscuți în domeniul lor de activitate, dornici să se alăture în acest demers.

Editura Stefadina a luat fiinţă în anul 2014, la inițiativa echipei de specialitate ce se ocupă cu inițierea științifică și educațională din cadrul Stefadina Comserv SRL. Noua editură și-a propus să pună în valoare rezultatele cercetărilor științifice din domeniul istoriei naționale, relațiilor internaționale, mentalităților și practicilor religioase ca parte a valorilor universale.

Principiul care stă la baza activității Editurii Stefadina este acela de a consolida abordarea științifică prin sprijinirea și promovarea cercetărilor valoroase/autentice, acestea aducând un aport substanțial în domeniul culturii naționale.

Scopul Editurii Stefadina este îndreptat în sprijinirea oricărui demers științific, accentul pe creativitate dând individului ideea de fi responsabil, creativ și încurajat spre transformări nu doar la nivel cultural ci și la nivel social.

Ca și activitate specifică, pe lângă revista de specialitate tipărită încă de la inaugurare (Stefadina... file de arhivă), editura are în portofoliu cărți de referință din domeniul ştiinţelor politice, sociale, umaniste, naturale, medicinei și religiei.

Editura Stefadina are ca obiective publicarea operelor unor personalități de marcă din România; susține și organizează lansări de carte și conferințe științifice naționale/internaționale cum ar fi:

Portofoliu de clienți