Stefadina Comserv S.R.L., Companie specializată în managementul documentelor, prelucrarea și depozitarea arhivei, investește continuu în educarea pieței cu privire la beneficiile pe care managementul documentelor le poate aduce mediului privat și public. Compania și-a dezvoltat o rețea puternică de parteneri și este în continuă căutare de experți, recunoscuți în domeniul lor de activitate, dornici să se alăture în acest demers.Universitatea Hyperion

Prin specificul activității sale, care impune o legătură permanentă cu creatorii şi deținătorii de arhive, S.C. Stefadina Comserv S.R.L. are în prezent multiple relații nu numai cu instituțiile de profil ci şi cu cele de învățământ și cultură. Între acestea, un loc bine definit îl ocupă Universitatea Hyperion din Bucureşti, cu care Compania Stefadina a stabilit raporturi din cele mai strânse şi eficiente. O primă formă a colaborării noastre o constituie participarea unui număr însemnat de angajați ai Companiei la cursurile teoretice şi activitățile practice pe teme de arhivistică, desfăşurate în cadrul Facultăţii de Istorie-Geografie.

ELO Digital Office

ELO Digital Office GmbH (ELO) dezvoltă şi comercializează produse şi soluții de înaltă performanță pentru gestionare electronică a documentației, arhivare digitală şi gestionare a fluxului de lucru şi a conținutului Web.

Portofoliul de produse ELO satisface toate cerințele sistemelor moderne ECM/DMS şi oferă o platformă ideală pentru gestionarea eficientă a cunoştințelor şi a informațiilor:
- ELOoffice este o soluție de produs ideală pentru întreprinderi mici şi utilizatori individuali;
- ELOprofessional este o soluție modulară client/server destinată utilizării de către întreprinderi mici şi mijlocii.
Din anul 2007 S.C. Stefadina Comserv S.R.L. este Business Partner ELO oferind servicii de arhivare electronică şi management de documente, bazate pe soluțiile ELO Digital:
- consultanță şi soluții software pentru arhivare electronică;
- servicii şi soluții software şi hardware pentru scanarea de documente;
- servicii de arhivare electronică şi managementul documentelor.

Loeff’s Patent Archief System

De aproape 60 de ani, Loeff's Patent B.V. au dezvoltat sisteme durabile de arhivare ce economisesc timp, spațiu şi bani. De la golirea unui biblioraft plin de documente, până la construirea unei arhive complete, linia de produse Leoff's garantează atât accesul rapid, precum şi flexibilitate prin soluții simple, economice şi mai ales fezabile. Cu ajutorul containerelor și cutiilor puteți să vă organizați rapid arhiva economisind până la 50% din spațiu. Toate produsele Loeff's pot fi combinate, astfel încât capacitatea de depozitare sa facă față volumului de documente  create în cadrul instituției dumneavoastră.

IMKA

Începând cu data de 15.07.2016, prin parteneriatul semnat cu compania turca IMKA ARSIVCILIKTE MARKA, Stefadina comserv a devenit distribuitor autorizat pentru teritoriul Romaniei si Republicii Moldova al scanerelor industriale de mare viteza IMAGE VALUE.

Fondata in 2001 in Istambul de catre Mustafa Kaya, IMKA a oferit clientilor sai servicii peronalizate in domeniul arhivarii fizice si electronice a documentelor.