Depozitare/Gestiune arhivă


Depozitare/Gestiune arhivă

Compania Stefadina Comserv S.R.L. vă stă la dispoziție cu soluții pentru o accesare promptă a documentelor, beneficiind astfel de toate avantajele unui serviciu externalizat.

În acest scop, deținem depozite de arhivă amenajate și dotate cu echipamente moderne și mijloace de protecție. Personalul specializat vă poate asista în cercetarea, regăsirea şi punerea la dispoziție a documentelor solicitate, în condiții de maximă siguranță şi cu respectarea legislației în vigoare.

lines
Depozitarea documentelor

Depozitele Companiei Stefadina asigură permanent toate condițiile de păstrare şi conservare a documentelor, având în dotare:
-sisteme de pază şi acces pe baza cartelelor magnetice;
-sisteme antiefracție;
-senzori de mişcare şi fum;
-sisteme de supraveghere video cu înregistrare permanentă;
-stație automată de monitorizare Metrilog (cu transmisie GSM) pentru măsurarea temperaturii şi umidității.

În interiorul depozitelor se efectuează acțiuni de eliminare a agenților patogeni, a microorganismelor şi ciupercilor.

 - Depozitare/Gestiune arhivă
lines
Gestionarea documentelor

Pentru gestionarea eficientă a documentelor în depozitele proprii asigurăm personal calificat în sistematizarea fondurilor arhivistice şi întocmirea instrumentelor de evidență (procese verbale de predare-primire, ghid de depozit, ghiduri de raft, registre de depozit şi de evidență curentă).
Odată intrate în depozitele noastre, documentele solicitate de beneficiar pot fi puse la dispoziția acestuia, fizic sau virtual, în timp util şi deplină legalitate.
Manipularea arhivei se face în concordanță cu prevederile legale în vigoare. Dacă este necesar, experții noştri vă vor consilia în domeniul folosirii informațiilor inclusiv la sediul dumneavoastră.

 - Depozitare/Gestiune arhivă
lines
Curierat

Documentele solicitate fizic de către beneficiar, pentru consultare, sunt transportate la sediul acestuia cu mijloacele companiei noastre, în mod operativ şi condiții de siguranță.

 - Depozitare/Gestiune arhivă
Portofoliu de clienți