Servicii arhivare


Operațiunile privind evidența documentelor, folosirea informațiilor și protecția datelor sunt complexe, urgente și în continuă creștere. Managementul documentelor de arhivă reprezintă o provocare pentru fiecare instituție. Arhivarea fizică constă în prelucrarea documentelor și întocmirea instrumentelor de evidență în vederea gestionării şi folosirii eficiente a acestora.

De la sfârşitul anului 2012,...

Citește mai mult

În cadrul oricărei instituții se creează documente cu un conținut variat de informații, care trebuie să ajungă în mod operativ la utilizator pentru a putea fi folosite eficient. Digitizarea și indexarea documentelor au următoarele avantaje:

  • eliminarea cheltuielilor privind hârtia și spațiul utilizat;
  • creșterea eficienței în regăsirea informației și, totodată, reducerea timpului consumat pentru...
Citește mai mult

Compania Stefadina Comserv S.R.L. vă stă la dispoziție cu soluții pentru o accesare promptă a documentelor, beneficiind astfel de toate avantajele unui serviciu externalizat.

În acest scop, deținem depozite de arhivă amenajate și dotate cu echipamente moderne și mijloace de protecție. Personalul specializat vă poate asista în cercetarea, regăsirea şi punerea la dispoziție a documentelor solicitate, în...

Citește mai mult

Mijloacele noastre de transport sunt dotate cu echipamente tehnice pentru monitorizarea permanentă prin GPS şi prin stații de emisie-recepție.
Pe timpul transportului, documentele sunt asigurate în cutii, containere metalice ori saci confecționați din material texturat.
Paleta largă a serviciilor oferite de Compania noastră cuprinde şi activități de mutare/relocare a unor arhive.

Citește mai mult

De-a lungul celor două decenii de activitate, S.C. Stefadina Comserv S.R.L. a acumulat experiența necesară şi s-a perfecționat, fiind în măsură astăzi să ofere suport tehnic de specialitate pentru toate operațiunile arhivistice.

Pentru consultarea de către beneficiari a documentelor aflate în custodia noastră, dispunem de o sală de studiu şi un punct de documentare dotate cu lucrări şi reviste de...

Citește mai mult
Portofoliu de clienți