Eliminare (Distrugerea securizată a documentelor)


Eliminare (Distrugerea securizată a documentelor)

S.C. Stefadina Comserv oferă servicii pentru efectuarea operațiunii arhivistice de selecționare a documentelor, care în urma aprobărilor și avizelor necesare pot fi supuse eliminării (distrugerii securizate) în conformitate cu normele și prevederile legale în vigoare.

Echipamentele utilizate în efectuarea acestui proces tehnologic sunt de înaltă performantă și finețe tehnică.

Efectuată de către un personal specializat, această complexă operațiune asigură securizarea și confidențialitatea deplină a informațiilor dumneavoastră.

Fiecare etapă a procesului este atent monitorizată, în final clientul primind un certificat de confirmare ce atestă eliminarea (distrugerea) documentelor.

Spațiul în care se efectuează toate operațiunile complexului proces este monitorizat video, iar perimetrul clădirii este, de asemenea, securizat cu pază umană 24/24h. Atât fluxul personalului propriu cât și al vizitatorilor este monitorizat prin sistem de control acces cu cartele magnetice.

În atenția tuturor creatorilor și deținătorilor de documente:

Sustragerea, distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuințare a oricărui document care face parte din Fondul Arhivistic National, în conformitate cu legea Arhivelor Naționale, constituie infracțiune și se pedepsește conform prevederilor Codului Penal.

 

Portofoliu de clienți