Curs funcționar documentare


Funcționarul documentare este persoana-cheie în cadrul instituției, care are responsabilitatea de a pune la dispoziție informații și documente tuturor compartimentelor pentru desfășurarea eficientă a activităților curente.

Cursul se adresează creatorilor și deținătorilor de documente, instituții publice sau companii private care doresc instruirea personalului însărcinat cu managementul documentelor, precum și persoanelor interesate să activeze în acest domeniu.

  • Durata cursului de funcționar documentare:

    160 ore, dintre care 60 ore teorie și 100 ore practică (20 zile)
  • Localitate desfășurare: București
  • Preț: -
  • Certificare curs funcționar documente:

    Certificatul de absolvire obținut este avizat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, prin Autoritatea Națională de Calificări, conform O.G. 129/ 2000, republicată, oferă angajabilitate în domeniul arhivării documentelor, managementului arhivei fizice și vă permite să activați în cadrul oricărei instituții publice sau private, societăților de arhivare și management al documentelor,  muzeelor sau bibliotecilor. Certificatul de absolvire este recunoscut în România și țările Uniunii Europene și este însoțit de suplimentul descriptiv.

contact-table
  • Înscrie-te la curs!
Portofoliu de clienți