Curs arhivist


Arhivistul este specialistul care coordonează activitatea de arhivă din cadrul unei instituții, având ca principale atribuții efectuarea și coordonarea operațiunilor de prelucrare, inventariere, elaborare a instrumentelor de evidență, selecționare și folosire a documentelor conform normelor Arhivelor Naționale, precum şi arhivarea electronică a materialului documentar.

Cursul se adresează creatorilor și deținătorilor de documente, instituții publice sau companii private care doresc instruirea personalului însărcinat cu prelucrarea și gestionarea arhivei şi managementul documentelor în format fizic și electronic, precum și persoanelor interesate să activeze în domeniul arhivistic.

  • Durata cursului de arhivist:

    186 ore, dintre care 63 ore teorie și 123 ore practică (25 zile)
  • Localitate desfășurare: București
  • Preț: -
  • Certificare curs arhivist:

    Certificatul de absolvire obținut este avizat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, prin Autoritatea Națională de Calificări, conform O.G. 129/ 2000, republicată, oferă angajabilitate în domeniul arhivării documentelor, managementului arhivei fizice și vă permite să activați în cadrul oricărei instituții publice sau private, societăților de arhivare și management al documentelor, muzeelor sau bibliotecilor. Certificatul de absolvire este recunoscut în România și țările Uniunii Europene și este însoțit de suplimentul descriptiv.

contact-table
  • Înscrie-te la curs!
Portofoliu de clienți